X
تبلیغات
رایتل
ADS

بفرمایید صبحانه، نهار، شام

دوشنبه 28 اردیبهشت 1394, 02:23 نویسنده بانو | نسخه چاپی | دسته بندی :


سلام دوستان 

پستی جهت تنوع به پیشنهاد موفرفری عزیز 

این روزا رسم شده خانوما که غذا درست میکنن اول عکسشو میزارن تو اینستاگرام، بعد اجازه میدن بقیه بخورن



موفرفری عزیز

 سالاد میوه 


بادمجان و فلفل دلمه گریل شده با پستو, پنیر دانمارکی به اضافه SUN DRIED TOMATO با آب گریپ فروت تازه



 شکوفه ی عزیز (لازانیا)



 فاطمه ی عزیز (ژله)



 بانوی عزیز  ( تست هاوایی)

قرارمون با طرز تهیه بود که دوستان چیزی ارسال نکردند، خودم طرز تهیه را بگم که بدقولی نشه.

کمی کره روی نان تست می مالیم، یک ورق ژامبون، یک (حلقه) برش آناناس، یک ورق پنیر

حدود ده دقیقه می ذاریم توی فر 180 c.

من چون ژامبون دوست ندارم نذاشتم. توی سوراخ وسط آناناس هم می تونید کمی مربا یا میوه بذارید.

با میوه های دیگه و با مایونز به جای کره هم می شه آماده کرد. اینم عکس با ژامبونش.

بسی خوشمزه است.




مهصای عزیز ( لازانیا  و پودینگ توت فرنگی)

پودینگ توت فرنگی دکتر اوتکر رو بخرید. بعد پودر رو می ریزید توی ظرف و حدود ۲ لیوانم شیر می ریزید و می ذارید روی گاز و اروم هم می زنید تا یکم غلیظ شه بعد توی ظرفی که می خوایید می تونید بریزید. 
هر چی هم دلتون می خواد میتونید توش بریزید. 



الهه ی عزیز 

رول تخم مرغ + تن ماهی+ فلفل دلمه+ قارچ+نخود فرنگی



نارین عزیز (خوراک بادمجان)

قبل از فر

داخل فر

و خوراک بادمجان ما آماده است !


بادمجون .گوشت چرخ کرده.پیاز .نمک و فلفل و ادویه .قارچ.رب گوجه .ابلیمو ترش.اب.جعفری 
تو بادمجون حفره هایی درست می کنید مثل عکس.ولی تا ته برش نمیدین.به عبارتی بادمجون نصف نمیشه و فقط یه شکاف هایی بینش داره . 
گوشت و پیاز و نمک و فلفل و ادویه رو با هم مخلوط میکنیدو به اندازه شکافا شکل می دین و بین شکافای بادمجون میذارید 
رب گوجه و آبلیمو و آب و نمک و فلفل و ادویه رو به اندازه یه لیوان درست میکنید 
حالا بادمجونا رو تو ظرف می چینید.مخلوط آبلیمو رو کمی روی بادمجون و بیشترشو ته ظرف می ریزید. 
قارچ و جعفری هم روش میذارید 
میذارید داخل فر.به مدت نیم ساعت تا یه ساعت 
بعدم میل میکنید


براونی آسان:

یک و نیم پیمانه (یا یک و یک چهارم) نوتلا

نیم پیمانه آرد

دو تخم مرغ

خوب هم بزنید (دستی) و در یک سینی فر کوچک ( 9*9 ) یا یک قالب مناسب بریزید و یک ربع توی فر 190 سانتی گراد بگذارید. یک ربع هم صبر کنید تا خنک شده و بعد از قالب جدا کنید.



با تشکر از موفرفری، شکوفه، فاطمه، مهصا، الهه و نارین عزیز


نوش جان !