.

.

.

.

بفرمایید صبحانه، نهار، شام


سلام دوستان 

پستی جهت تنوع به پیشنهاد موفرفری عزیز 

این روزا رسم شده خانوما که غذا درست میکنن اول عکسشو میزارن تو اینستاگرام، بعد اجازه میدن بقیه بخورن



موفرفری عزیز

 سالاد میوه 


بادمجان و فلفل دلمه گریل شده با پستو, پنیر دانمارکی به اضافه SUN DRIED TOMATO با آب گریپ فروت تازه



 شکوفه ی عزیز (لازانیا)



 فاطمه ی عزیز (ژله)



 بانوی عزیز  ( تست هاوایی)

قرارمون با طرز تهیه بود که دوستان چیزی ارسال نکردند، خودم طرز تهیه را بگم که بدقولی نشه.

کمی کره روی نان تست می مالیم، یک ورق ژامبون، یک (حلقه) برش آناناس، یک ورق پنیر

حدود ده دقیقه می ذاریم توی فر 180 c.

من چون ژامبون دوست ندارم نذاشتم. توی سوراخ وسط آناناس هم می تونید کمی مربا یا میوه بذارید.

با میوه های دیگه و با مایونز به جای کره هم می شه آماده کرد. اینم عکس با ژامبونش.

بسی خوشمزه است.




مهصای عزیز ( لازانیا  و پودینگ توت فرنگی)

پودینگ توت فرنگی دکتر اوتکر رو بخرید. بعد پودر رو می ریزید توی ظرف و حدود ۲ لیوانم شیر می ریزید و می ذارید روی گاز و اروم هم می زنید تا یکم غلیظ شه بعد توی ظرفی که می خوایید می تونید بریزید. 
هر چی هم دلتون می خواد میتونید توش بریزید. 



الهه ی عزیز 

رول تخم مرغ + تن ماهی+ فلفل دلمه+ قارچ+نخود فرنگی



نارین عزیز (خوراک بادمجان)

قبل از فر

داخل فر

و خوراک بادمجان ما آماده است !


بادمجون .گوشت چرخ کرده.پیاز .نمک و فلفل و ادویه .قارچ.رب گوجه .ابلیمو ترش.اب.جعفری 
تو بادمجون حفره هایی درست می کنید مثل عکس.ولی تا ته برش نمیدین.به عبارتی بادمجون نصف نمیشه و فقط یه شکاف هایی بینش داره . 
گوشت و پیاز و نمک و فلفل و ادویه رو با هم مخلوط میکنیدو به اندازه شکافا شکل می دین و بین شکافای بادمجون میذارید 
رب گوجه و آبلیمو و آب و نمک و فلفل و ادویه رو به اندازه یه لیوان درست میکنید 
حالا بادمجونا رو تو ظرف می چینید.مخلوط آبلیمو رو کمی روی بادمجون و بیشترشو ته ظرف می ریزید. 
قارچ و جعفری هم روش میذارید 
میذارید داخل فر.به مدت نیم ساعت تا یه ساعت 
بعدم میل میکنید


براونی آسان:

یک و نیم پیمانه (یا یک و یک چهارم) نوتلا

نیم پیمانه آرد

دو تخم مرغ

خوب هم بزنید (دستی) و در یک سینی فر کوچک ( 9*9 ) یا یک قالب مناسب بریزید و یک ربع توی فر 190 سانتی گراد بگذارید. یک ربع هم صبر کنید تا خنک شده و بعد از قالب جدا کنید.



با تشکر از موفرفری، شکوفه، فاطمه، مهصا، الهه و نارین عزیز


نوش جان !


نظرات 221 + ارسال نظر
الهه چهارشنبه 30 اردیبهشت 1394 ساعت 09:38

سلام بانو جان و دوستان با سلیقه
خوبی بانویی
تزت رو دفاع کردی ؟

سلام الهه
از اینورا
خبر تازه ؟؟؟؟؟؟

اون موقع ها که مسابقه نداشتیم برامون عکس غذا می فرستادی، این دفعه چرا نفرستادی؟

[ بدون نام ] چهارشنبه 30 اردیبهشت 1394 ساعت 06:50

پری کاتب یا همون پری خله هم اینبار کیس نامبرده داستان تخیلی اش رو شوهر داده به دکتر متخصص قلب خخخخخ بعد پری کاتب چه جوری همه جک و جونورهایی که ازشون مینویسه شوهرهای میلیاردر کار درست میکنن ! حالا هم که به جرگه دکتر متخصص پیوست با انای نازنین

[ بدون نام ] چهارشنبه 30 اردیبهشت 1394 ساعت 04:26

بانو با این گودال کثافتی که با ملاقه هم زدی وبلاگستان سوت و کور کردی بابا میزاشتی اراجیفشون رو ببافن. دلم برای اشکهای سیاوش که مثل رودخونه برای شیدا روان بود و اجازه گرفتن هاش از شیدای اوج کلاس و استاد عرفان بودنش در خارج از کشور تنگ شده خیلی کار اشتباهی کردی این وب را زدی خوش بودیم حیف شد. ته چاله را نباید هم زد

[ بدون نام ] چهارشنبه 30 اردیبهشت 1394 ساعت 04:19

نه این پ پ و شاتزی مال پریسا ادیسه هست قبلا اسمش پریسا ادیسه بود یا یه چی تو این مایه ها رفت با یه کسی به اسم پیتر ازدواج کرد و خیلی خیلی قدیمی هست جز قدیمی های وبلاگستان محسوب میشه مثل وبلاگ روزانه های ملودی که مردم را کره الاغ کدخدا فرض کرده بود و خالی پشت خالی میبست!!!! دکتر متخصص این ملت پی خانم بود و فاجعه به بار میاورد!!!! من نمیدونم این شنای و ملودی و امثالهم که هم مطلقه بودن و هم بچه دار و شنای هم سقط کرده چه طوریه دکتر متخصص میافته دست به گریبون دنبالشون و اینقدر که دیگه کار به مزاحمت میرسه و از مال و جون و همه چیش مایه میزاره اما این خانمها پیف پیف میکنن و اخ و تف میندازن و بازم یارو اشک و آه ! اونوقت دخترهای باکره و زیبا و مثل دسته گل مردم رو دست مادر و پدراشون موندن و چشمشون به زنگ خونه خشکید بلکه یکی در بزنه و بیاد خواستگاری و ببردشون ! اونوقت عجیب تر اینکه لامصب ها به
کمتر از دکتر متخصص هم رضایت نمیدن!!!! نه فقط دکتر باشه اونم از نوع بورد تخصصی

مرسی از معرفی. نخونده بودم
اون یکی پری خودش اسم خوبی روی خودش گذاشته

همشون هم که پری هستن،
پری و دارا
پری خله
پری سا و شاتزی
پری و گلمراد

دیگه؟

مهصا چهارشنبه 30 اردیبهشت 1394 ساعت 02:37

واقعا چرا ملت از غذاهاشون عکس می گیرن؟

اشتراک ایده ها و هنرها و لذتها ...

مهصا چهارشنبه 30 اردیبهشت 1394 ساعت 02:32 http://s3.picofile.com/file/8189323584/20140915_115632_2_.jpg

اجالتا این لازانیا رو داشته باشید تا بعد
دیگه ببخشید به خوشگلی و شیکی بقیه دوستان نیست

ممنون

می ذارمش تو پست.

مهصا چهارشنبه 30 اردیبهشت 1394 ساعت 02:24

همسایه ها یاری می کنن تا ما غذا بخوریم

مهصا چهارشنبه 30 اردیبهشت 1394 ساعت 02:16

به به دوستان خوش سلیقه و کدبانو
من نه حوصله ی اشپزی دارم و نه وقتش رو

پس چی می خورین

موفرفری سه‌شنبه 29 اردیبهشت 1394 ساعت 15:37

منم لازانیا خیلی دوست دارم ولی یادم نیست آخرین بار کی خوردم.

من فکر میکردم پ پ و شاتزی مال کبوتر باشه

یعنی کبوتر دو تا وبلاگ داشت؟

مهرانه سه‌شنبه 29 اردیبهشت 1394 ساعت 11:29

نورا هم که مثل حسنا رو گاز غذا پخت میکنه.
من چون گازم رومیزی بود تو این خونه، گاز جهیزیه م رو که فر داشت بردم ویلای نادیا.

maryam سه‌شنبه 29 اردیبهشت 1394 ساعت 06:30

راستی برای دوستانی که کمبود کلسیم دارند
کشک بهترین منبع کلسیم در دسترسه.. اما باید با یک غذای چرب خورده بشه تا جذب بشه
پس زنده با کشک بادمجان
سلامت باشید
بانو جان ببخشید من راه به راه مزاحم میشم

maryam سه‌شنبه 29 اردیبهشت 1394 ساعت 05:55 http://www.aparat.com/v/LgseS

سلامممم
دوستان عزیز و بانوی عزیزترین که عشق خاصی به لازانیا دارید
حتما این کلیپ رو ببینید
(پنیر پخته :(
من دیگه لازانیا درست نمی کنم
هدیه سلامتی به همه

بریم گندم درو کنیم نون بپزیم .....

سخت نگیر مریم

ساندویچ موفرفری سالم بود دیگه. ما رو به اون ببخش

خاطره سه‌شنبه 29 اردیبهشت 1394 ساعت 05:50

میگم بانو جریان این وبلاگ پ پ و شاتزی چیه که تو لینکهای عسل است؟ طرف خیلی خود دلچسب پنداری خود شیطون پنداری و زیرکی کشته اش! وبش رو هم کلا رمزی کرد ازش پرسیدم زن دوم بودی جواب درخوری نداد ماجرای شرکت و...چیه قضیه این دختره؟ با یه آلمانی هم عروسی کرده و...ادعاش درجا تو ....

نمی شناسم ؟؟

خاطره سه‌شنبه 29 اردیبهشت 1394 ساعت 05:47

نورا اپ کرده چرت و پرت محض! من رفتم اون اومد رفتیم حموم آژانس گرفتم رفتم آرایشگاه اراجیف مطلق! لاقل وقتهایی که زندگینامه مینوشت مثلا زندگی نادیا پرستو چه میدونم الی قشنگ و اموزنده بود حالا دیگه ته دیگ سوخته بی خاصیت شده

maryam سه‌شنبه 29 اردیبهشت 1394 ساعت 05:39 http://www.aparat.com/v/xwbKY

سلام
اگه شما هم مثل من و میلیون های خانم دیگه در ایران از ظروف تفلون استفاده می کنید حتما این کلیپ رو ببینید

پیام بازرگانی (به سلامت خود و خانواده خود و.....بیندیشیم )

ممنون

مریم به سلامت خانواده می اندیشد !
---------
باز نشد که

مینو سه‌شنبه 29 اردیبهشت 1394 ساعت 01:12

منم از ژامبون متنفرم.
ولی تابلوئه که خودت نوشتی. قلم خود خودته. که البته من دوسش دارم...

[ بدون نام ] دوشنبه 28 اردیبهشت 1394 ساعت 20:31

تست هاوایی را سرچ کردم در سایتهای فارسی نیست. تا شف های وبلاگستان ازت ندزدیدن به نام خودت ثبتش کن.

آدرس سایت ثبت اختراعات را دارین؟

شما؟

سیمین دوشنبه 28 اردیبهشت 1394 ساعت 19:47

اینا که همه شون کالریشون نزدیک صفره اما حتما حتما ورزش کنید!!!!!
بانو نگفتی اینا رو خودت نوشتی یا کس دیگه. مردیم از فضولی شما که اینجوری نمی نوشتی

چـــــــــــــشم! مراقب پوست هم می ریم

خودم نوشتم سیمین جون.
متنی نداره که. فقط طرز تهیه تست هاوایی بود. کجاش مث نوشته های من نیست. طبق معمول جمله های خیلی ساده و انشای ضعیف. خودمم دیگه

موفرفری دوشنبه 28 اردیبهشت 1394 ساعت 15:58

وااای شما چه قدر باسلیقه هستید همگی.
اینکه سالاد میوه است و قدیمی است عکسش. نشم حسنا بانو.
دومی هم شنبه برای ناهار خودم درست کردم. بادمجان و فلفل دلمه گریل شده با پستو, پنیر دانمارکی به اضافه SUN DRIED TOMATO با آب گریپ فروت تازه.

من فکر میکردم رو به رو جمع کردند و رفتند از وبلاگستان. ولی دیدم بچه های خودمان هم کم رنگند.

امیدوارم همه تندرست باشند.



شاید عکسهای ما رو ببینن بازم عکس بفرستند.

ممنون از توضیح

سیمین دوشنبه 28 اردیبهشت 1394 ساعت 13:19

بانو خودت اینو نوشتی یا کس دیگه؟ احساس می کنم طرز نوشتنت فرق کرده.
در ضمن رو گاز برقی درست کردی یا اجر؟دستورت کامل نبود

رو آجر

maryam دوشنبه 28 اردیبهشت 1394 ساعت 03:16 http://fa.wikipedia.org/wiki/%DA%AF%D9%84%D9%88%D8%AA%D9%86

سلاممممممممممممممممممم
چقدر خوب عالی بودن
ولی تو رو خدا غذا های فست فودی رو بزارید کنار ...توی خبر ها خونده بودم ماکارونی (خوب لازانیا هم از خانواده ماکارونیه دیگه )با ده درصد گلتون صنعتی درست میشه و کلا برای سلامتی مخصوصا خانم ها مضره
دوستان ببخشید نمی خواستم توی ذوقتون بزنم اما میگن ذکات علم نشرشه

سلاممممممم
مریم جون مرسی از نشر علم

ولی اگه ماکارونی و لازانیا از غذاهامون حذف بشه من یکی که می میرم

امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.